Selecteer een pagina

Meet our professionals

Teamlid Chloë

Chloë Lamers

Mijn naam is Chloë Lamers en ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding aan het Summa College waar ik modemanagement volg. Mijn passie voor mode heb ik door mijn ouders ontdekt. Sinds 2 jaar werk ik met veel plezier op zaterdag mee in Bernard Fashion waar ik ondertussen een leuke band heb opgebouwd met de klanten. Ik ben blij dat ik een onderdeel mag zijn van het Bernard Fashion-team en samen staan wij iedere dag voor jullie klaar.

Wilma Nelissen

Na het afronden van mijn Mavo-opleiding ben ik onmiddellijk gestart in de winkel van Bernard Herenmode en het duurde niet lang vooraleer ik besmet geraakte met het verkoop- en modevirus. Sinds 2006 werkte ik met plezier bij Bernard Herenmode en nu natuurlijk in de schitterende vernieuwde winkel waar we ook dameskleding verkopen.

Ik vind het een hele uitdaging om Bernard Fashion mee op te bouwen. Het is altijd al mijn passie geweest om klanten met eerlijk en goed advies bij te staan. Als zij met een blij en tevreden gevoel naar buiten lopen geeft mij dat een topgevoel. Samen met het hele Bernard Fashion-team streven we hier ook naar.

Teamlid Wilma
Teamlid Cody

Cody Götschenberg

Mijn naam is Cody Götschenberg en ben geboren in Sittard maar woon momenteel in Beek. Ik heb Handel gestudeerd aan het Vista College in Maastricht en kwam via mijn stage terecht in de modebranche. Ik heb altijd affiniteit gehad met mode en ben dan ook na mijn stage terecht gekomen in het Bernard Fashion-team. Hier ontvang ik, met plezier, elke dag nieuwe mensen in onze prachtige winkel. Ik ben enorm blij om deel uit te maken van dit hecht team.