Selecteer een pagina

Meet our professionals

Teamlid Chloë

Chloë Lamers

Mijn naam is Chloë Lamers, 21 jaar oud en studeer op dit moment commerciële economie aan Zuyd Hogeschool Sittard. In 2021 afgestudeerd aan de opleiding mode management aan het Summa College en heb al van jongs af aan een grote liefde voor mode. Die passie heb ik meegenomen naar mijn werk bij Bernard Fashion, waar ik al 5 jaar met veel plezier werk op zaterdagen. Als onderdeel van het fantastische team van Bernard Fashion ben ik trots om voor jullie klaar te staan, dag in dag uit.

Teamlid Cody

Cody Götschenberg

Mijn naam is Cody Götschenberg ik ben geboren in Sittard maar woon momenteel in Beek. Ik deed in oktober 2020 mijn intrede binnen het bedrijf. Met passie voor het vak en mode help ik tot op de dag van vandaag de klant aan zijn of haar prefecte outfit. Dit doe ik samen met een hecht en dynamisch team. Hopelijk mag ik u binnekort ook verwelkomen in onze zaak!

Arjan Lamers

Mijn naam is Arjan Lamers. Ik ben geboren in Twente, maar woon al meer dan 35 jaar in Sittard. Daar heb ik ook mijn vrouw Severine leren kennen. Via haar en haar ouders ben ik besmet geraakt met het modevirus. Ik heb bij verschillende modebedrijven ervaring opgedaan, voordat ik definitief bij Bernard Herenmode terecht kwam. Met meer dan 30 jaar ervaring in het modevak mag ik me nu gerust een oude rot noemen.   

In 2008 hebben Severine en ik de winkel van haar ouders overgenomen. In 2021 zijn we naar de nieuwe locatie verhuisd en hebben we de collectie met damesmode uitgebreid. De naam is daardoor veranderd in Bernard Fashion.

Ik ben erg trots op wat we hier gerealiseerd  hebben!  Een winkel waar je in een rustige sfeer uitgebreid kunt rondneuzen en natuurlijk shoppen.                                   

We hebben een hecht en ervaren team. Samen staan we voor gastvrijheid, eerlijkheid en deskundig advies!

Severine Lamers

Mijn naam is Severine. Ik ben letterlijk opgegroeid met “Bernard”. Mijn vader werkte al sinds ’69 bij Bernard en in ’88 nam hij de winkel over samen met mijn moeder. De verhalen thuis over Bernard hebben mij van kleins af aan altijd erg geboeid.

Een studie in Textielwarenkennis werd afgerond en in ’96 deed ik mijn intrede bij Bernard. Met veel passie en plezier heb ik al heel wat klanten mogen adviseren en aankleden. In 2000 kwam ook mijn echtgenoot Arjan naar Bernard en 8 jaar later namen we het stokje over van mijn ouders. In 2021 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie en hebben wij ook dameskleding aan onze collectie toegevoegd.

Ik vind het heel bijzonder om nu ook koppels samen te kunnen adviseren en te kleden voor welke gelegenheid dan ook. Bij speciale wensen of uitdagingen met betrekking tot opgegeven dresscodes kan ik al mijn creativiteit kwijt, heerlijk!